WOD / Workout of the day

Na een gezamenlijke warming-up begint de WOD . WOD staat voor Workout of the Day. Onder aanmoediging van je trainer en je groep haal jij het allerbeste uit jezelf!
Tijdens deze small group lessen staan een aantal technieken centraal. In deze les combineren we diverse elementen van gewichtheffen, atletiek en turnen. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.
De WOD is een combinatie van verschillende oefeningen met een bepaald aantal herhalingen. Het gaat vooral om verschillende variaties tijdens het trainen en om de herhaling van de oefeningen. Door oefeningen af te wisselen en het aantal herhalingen aan te passen, kun je een training steeds intensiever maken.
Het gaat erom de oefeningen zo vaak mogelijk uit te voeren binnen een bepaalde tijd, of om het verbeteren van je eigen tijd.

Sportschool Boons is de enige sportschool in Eersel en omgeving die zijn specialisatie heeft liggen op small group en persoonlijke begeleiding. Hierdoor kunt u het maximale uit uw training halen.

Overzicht groepslessen