Eindelijk definitief goed nieuws! Vanaf aanstaande woensdag 19 mei, mogen we weer binnen sporten. We kijken er enorm naar uit om jullie weer te mogen verwelkomen. In deze nieuwsbrief informeren wij jullie over de richtlijnen van het RIVM en protocollen van “Verantwoord sporten” van het NOC*NSF als ook van NLactief.

  1. Om het aantal sporters te reguleren is en blijft het (helaas) noodzakelijk om trainingstijd te reserveren. Dit kan via de Compedfit app of via de link op onze website. De tijdvakken zijn zeer ruim en weer zoals voorheen is er de mogelijkheid om 24/7 te komen sporten!
  2. Je wordt verzocht om voor de training je handen te wassen en/of desinfectiemateriaal te gebruiken bij binnenkomst. Ook vragen we je om de contactvlakken van toestellen en trainingsmateriaal voor en na gebruik zelf te reinigen. Ook onze medewerkers maken trainingsmateriaal en contactoppervlakken zoals handgrepen en deurklinken, gedurende de dag veelvuldig schoon.
  3. Wat mag ik niet vergeten als ik kom sporten?
    Neem een gevulde bidon en een eigen handdoek mee. Gebruik de handdoek om over de toestellen te leggen waarop je traint. Op de zitting of over de rugleuning. Daarnaast is sporten in de zalen alleen toegestaan met schone binnen sportschoenen. Neem je deel aan een outdoor les? Wellicht toch verstandig om binnen schoenen mee te nemen zodat je nadien of vooraf ook nog even kunt fitnessen.
  4. We houden ten alle tijden 1,5 meter afstand! Alles is er zo op ingericht dat dit eenvoudig te doen is.
  5. Sportkleding dien je thuis aan te doen. Dit omdat de kleedruimtes gesloten zijn. Je kleding (jas/tas) dient in de lockers geplaatst te worden.
  6. Neem bij binnenkomst een doekje en een eigen spray mee. Deze staat voor u klaar.

24/7 sporten sleutel
Vanaf woensdag 19 mei worden ook de 24/7 sleutels weer geactiveerd zodat sporten op ieder moment mogelijk is. Ook voor sporters met een 24/7 Tag/Sleutel is reserveren via de app wel noodzakelijk!

Jeugd judo weer Indoor

Inmiddels zijn we zo’n 10 outdoor judolessen verder en ondanks de mooie locatie zijn we toch erg blij dat we jullie vanaf aanstaande donderdag (20 mei) weer binnen les mogen geven. Dit blijft op dinsdag en donderdag om 17.00 uur.

Kick it
Er kunnen gelukkig weer meer sporters deelnemen aan de lessen. De kick-it geven we bij de sportschool op het binnen plein. De les heeft weer een duur van 45 minuten. Wil je voor of na de kick it nog even fitnessen? Dat kan. Neem dan ook even je binnen schoenen mee.
Het lenen van kick it (boks) handschoenen is i.v.m. de hygiëne helaas niet mogelijk.

BBBB en Crosscore circuit indoor
We stellen een mooie BBBB en Crosscore les samen in circuitvorm die we indoor kunnen doen met voldoende ruimte. Dit doen we in de groepsruimte dus je hebt alleen binnen schoenen nodig.

Senioren Fit
Gelukkig kunnen we de les weer verlengen naar 1 uur. De eerste helft geven we outdoor gevolgt met een half uur individueel fitness indoor.

Reserveren
Door het RIVM vastgestelde richtlijnen zijn we verplicht met een reserveringsapp te werken. Dit gebruiken we inmiddels alweer een jaar en gaat eenvoudig en snel met de compedfit app of met de link die op de website van sportschool Boons staat. Heb je toch hulp nodig? Wij zijn vanaf 19 mei weer tijdens onze reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar.
Een reservering is tot 3 uur voor de trainingssessie te annuleren.

Kosteloze Fit-test of personal training
Bij de fit test testen wij uw conditie en kracht. Vervolgens ontvangt u een trainingsschema voor 6 weken waarna we nogmaals een fit test doen waarbij we kunnen zien wat de vooruitgang is. Aanmelden voor de personal trainingssessie of fit test kunt u doen aan de balie van de sportschool tot 4 weken nadat we weer gewoon mogen sporten.

Warme consumptie na uw training
Wanneer wij de balie / bar weer mogen openen dan staat er voor al onze sporters voortaan een bak koffie of thee klaar voor na de trainingssessie. Wij willen dat u zich thuis voelt en thuis betaald u niet voor de koffie. Daarom is de eerste consumptie na iedere training voortaan van ons.

Dinsdag 18 mei uitval lessen en fitness
De lessen en fitness van dinsdagavond 18 mei komt helaas te vervallen (judo gaat wel door). We moeten namelijk de outdoor fitness weer naar binnen gaan verhuizen. Vanaf vanavond is het mogelijk te reserveren voor fitness of groepslessen die vanaf 19 mei plaatst zullen vinden.