Beste Sporters,
In eerdere lockdowns heeft onze positiviteit en creativiteit altijd de boventoon gevoerd. Ook nu zullen we dat blijven doen. Helaas moeten de sportscholen hun deuren indoor sluiten tot 14 jan. Maar we hebben gekeken naar de mogelijkheden en we kunnen jullie berichten dat jullie ook nu niet stil hoeven te zitten 😉. We zetten voor jullie op een rijtje wat er vanaf morgen reeds wel mogelijk is!

Fitness Workouts
Één instructeur mag lessen verzorgen aan 2 personen. Daarom gaan we van maandag t/m donderdag in de ochtend en avond Fitness Workouts verzorgen. Op vrijdag, zaterdag en zondag doen we dit in de ochtend. (sessies van 30 min). Dit doen we aan de achterzijde van de sportschool (overkapping Aldi). Wij zorgen ervoor dat je weer moe en voldaan naar huis terug kunt keren.
Je kunt nu al je training reserveren.

Online groepsles
Op maandag en woensdag plaatsen we om 19.00 uur weer een BBBB / Pump les voor je online waar je aan kunt deelnemen via de facebook pagina van Sportschool Boons. Je kunt uiteraard ook op een andere dag of tijdstip aan deze les deelnemen.

Slimbizz leefstijl programma
We kunnen gelukkig actief bezig blijven maar in december en januari kunnen we bijna niet om al het lekkers heen. Daarom willen we voor onze sporters die toch op hun voeding willen blijven letten het Slimbizz leefstijl programma aanbieden. Bel voor meer informatie en/of aanmelding voor dit leefstijlprogramma.

Judo
Het is momenteel helaas niet toegestaan judo lessen te verzorgen. Daarom gaan we de lessen net zoals de vorige keer gewoon inhalen. Dus binnenkort hopen we jullie vaker te zien!

Bedankt voor jullie steun en begrip
Jullie hebben ons de afgelopen 2 jaar flink gesteund in deze zware tijd en wij hopen dat jullie dit de komende weken blijven doen. Mocht je onverhoopt beslissen te willen stoppen met sporten dan kan dit uiteraard. Ook al ben je net begonnen en loopt je overeenkomst nog een poos dan is het toch mogelijk maandelijks op te zeggen tijdens deze lockdown.
Meer informatie, wil je in- of uitschrijven of aanmelden voor het Slimbizz leefstijl programma neem dan even telefonisch contact met ons op, Tel: 0497-336935. Dit kan van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 11.00 uur en 18.30 uur tot 20.30 uur

Iedereen vast een fijne kerst gewenst en vooral een gezond 2022