We zitten alweer in 2022 en de meeste hebben we inmiddels alweer mogen verwelkomen op de sportschool. In de afgelopen 2 weken hebben we ruim 250 sporters moe mogen maken. De meeste kwamen voor een Fitness Workout terwijl enkele lekker een Circuit training deden of een Boksfit training.
Ook de komende tijd kun je in de ochtend, avond en weekeind bij ons terecht voor jou Workout! Reserveer jou trainingsmoment d.m.v.de reserveringsapp. Lukt dit je niet? Neem dan even contact met ons op.

Terwijl alle prijzen het afgelopen jaar omhoog geschoten zijn: voeding, energie, tanken. Blijven wij ook het komende jaar de voordeligste van de Kempen. De reguliere tarieven zoals ze op deze website staan blijven ook het komende jaar hetzelfde! Alleen sporters die op het moment een lagere contributie betalen als het regulieren lidmaatschap, en onze jeugd judoka’s, daarbij komt een kleine verhoging niet hoger als aangegeven in onze overeenkomsten.

Ook in 2022 krijgt u na iedere training kosteloos één warme dranken consumptie. Dit uiteraard tijdens de reguliere openingstijd en u mag uw kopje koffie, thee of heerlijke cappuccino zelf pakken! Na inspanning is even lekker ontspannen zeker zo belangrijk.

Afgelopen jaar hebben we leuke activiteiten georganiseerd buiten de sportschool zoals de PubQuiz maar jammer genoeg niet zoveel als we zouden willen. Komende jaar hebben we echter weer enkele leuke activiteiten voor jullie bedankt buiten de sportschool. We houden jullie op de hoogte.

We gaan er een super sportief 2022 van maken!