Maart en april zijn maanden waarin het kan vriezen maar ook waarbij we massaal met z’n allen in Eersel op het terras in het zonnetje gaan zitten! Maanden waarin je eigenlijk moet gaan sporten maar niet van de bank af bent te trekken. Daarom hebben wij nu een leden voor leden-actie!

Twee keer prijs! Voor elk NIEUW lid dat jij in maart t/m 30 april aanbrengt mag jij maar ook je nieuwe trainingsmaatje één maand GRATIS sporten bij Sportschool Boons.

Breng jij als bestaand lid 2 of misschien wel 3 nieuwe mensen aan, dan sport je ook 2 of misschien wel 3 maanden gratis. Zo kun je gezellig samen sporten.

Een voordeel van samen sporten is dat je vaak extra hard je best doet. Mensen haken minder snel af omdat ze hun sportmaatje niet in de steek willen laten, ook vanwege een stukje competitie en sociale druk ga je sneller tot het uiterste. Bovendien versterkt samen sporten de vriendschap en maakt het je gelukkiger doordat je meer endorfine aanmaakt. Dit stofje zorgt voor een geluksgevoel en verbetert de sportprestaties.
Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom samen sporten motiverend en leuk is:

  • Je gaat sneller en vaker sporten omdat je met iemand anders afspreekt, aangezien je diegene niet teleur wilt stellen.
  • Je hebt plezier in het sporten en je haalt het beste in elkaar naar boven.
  • Je deelt de progressie en prestaties met elkaar, dit geeft je een goed gevoel en een enorme voldoening waardoor je gemotiveerd blijft.

Kortom, genoeg redenen om samen je sportieve doelen te bereiken bij sportschool Boons!

Voor de uitgebreide voorwaarden kun je altijd bij ons terecht*.

Met sportieve groet,
Team Sportschool Boons