MMA / Mixed Martial Arts

De snelst groeiende, ultieme vechtsport ter wereld is MMA. MMA is een “combinatie” sport waarin men (Olympische) technieken mag toepassen van onder andere judo, boksen, kickboksen, thaiboksen, worstelen (grappling), jiu jitsu en karate. Hierdoor zijn er veel verschillende soorten vechters met elk een specialiteit. Zo zal een hele goede judoka er eerder voor kiezen een worp toe te passen en zal een goede bokser hierop voorbereid moeten zijn. Dit maakt de sport zo veelzijdig en zijn alle technieken van toepassing. De combinatie van deze vechtsporten zorgt voor een intensieve en uitdagende les.

De verschillende technieken die tijdens de les toegepast worden zorgen voor telkens weer een nieuwe ervaring. Traptechnieken, stoottechnieken en grondtechnieken komen hier telkens aan de orde. MMA betekent trainen in een vriendelijke, respectvolle en open sfeer. Werk aan je conditie, kracht, snelheid en zelfvertrouwen in dit intensieve uur. Door goede regulering is deze sport veilig te beoefenen, net als elke andere vechtsport en daardoor toegankelijk voor jong en oud. Een unieke ervaring voor iedereen.

Sportschool Boons geeft MMA voor de doelgroep 16 jaar en ouder. En bij genoeg aanmeldingen ook voor de jeugd van 8 t/m 15 jaar. Geef ons vooraf wel bericht van je komst.