Je kunt het haast niet gemist hebben,. bij ons kun je 7 dagen per week
sporten en 24 uur per dag! Toch krijgen wij veel vragen of de mogelijkheden.
Vandaar dat we deze nogmaals op een rijtje zetten.

Kan ik dag en nacht komen sporten?
JA, 7 dagen per week en ook met feestdagen

Moet ik hiervoor extra betalen?
NEE, iedereen met een All-in onbeperkt lidmaatschap kan er gebruik van maken. Er is alleen een éénmalige bijdrage (geen jaarlijkse) voor de aanschaf van een elektronische sleutel.

Welke leeftijd moet ik hebben?
Vanaf 18 jaar is het mogelijk 24/7 te komen sporten.

De zomervakantie komt eraan. Kan ik komen wanneer ik wil?
JA, ook met aangepaste openingstijden zoals het zomerrooster kun je 24/7 bij Sportschool Boons terecht. Dus met een flinke hittegolf kun je nog voor de warmte komen sporten.

Maken er veel mensen gebruikt van de 24/7 optie?
JA, bijna 90% van onze nieuwe klanten kiest voor de mogelijkheid om 24/7 te kunnen komen. De meeste maken er gebruik van zodat ze vóór het werk, tussen de middag of in de weekeinden kunnen gaan sporten. In de avond ná onze normale openingstijden maakt bijna niemand gebruik van de mogelijkheid.

Kunnen jullie toch overzicht houden?
JA, Wij zien wie er is, hoe laat iemand er is, kunnen live meekijken in alle ruimtes en door middel van onze noodknoppen ook live communiceren door de ingebouwde luidsprekers. Zelfs wanneer men achter de balie komt krijgen we direct melding.

Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden of wil jij deze zomer komen sporten wanneer het jou uitkomt? Laat het ons weten.

Sportschool Boons – Lindestraat 27 – 5521 EG – Eersel – Tel: 0497336935