Bootcamp indoor

Bij Bootcamp indoor maak je bij elke oefening gebruik van meerdere spiergroepen. De oefeningen zijn gericht op dagelijkse bewegingen die door deze trainingen steeds makkelijker uitvoerbaar worden. Tijdens deze indoor training proberen we de Bootcamp outdoor te evenaren alleen dan in de zaal. Veel oefeningen op eigen lichaamsgewicht en korte interval conditie oefeningen.

Tijdens een Bootcamp indoor les wordt het lichaam volledig getraind. De training is onder begeleiding van een gediplomeerde trainer die je van begin tot eind zal begeleiden en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit wat je conditie is. Iedereen kan op zijn of haar tempo het maximale uit de training halen. De lessen zijn speciaal ingericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch in groepsverband traint. Hierdoor is Bootcamp indoor uitdagend en leuk voor iedereen.

* Wij verzorgen de Bootcamp indoor trainingen op de donderdag avond in de maanden september, oktober en november. Voor deze periode geven wij ruim op tijd aan via de website en in de klikborden van de sportschool hoe laat deze les van start gaat.

Overzicht groepslessen