Groepslessen werken inspirerend en motiverend!

Wanneer je samen met anderen bijvoorbeeld een groepsles Spinning of Club power doet, dan denk je niet eens na over stoppen of doorgaan. Dan doe je gewoon mee tot het einde van de les. Je wordt opgezweept door de hele groep en de instructeur. Trainen in groepsverband is niet alleen goed voor je motivatie, maar ook voor je techniek. Een goede trainer of instructeur kijkt of jij de oefeningen en bewegingen tijdens de les correct uitvoert en geeft je aanwijzingen als je iets kunt verbeteren.

Maak uw keuze!

Wij hebben talloze groepslessen waar u aan kunt deelnemen. Kijk in onderstaand overzicht  voor meer informatie over een groepsles. Neem gerust contact met ons op om te bepalen wat voor u de beste en fijnste keuze is.

 

Cross Core

Train nu binnen 30 minuten je gehele lichaam op kracht, uithoudingsvermogen en massa. Crosscore is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd waarbij het hele lichaam betrokken wordt: tillen, gooien, duwen, trekken, klimmen, springen en rennen. Het is een efficiënt, zeer effectief en veilig programma.

Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden. Ongeacht uw niveau zal het altijd een pittige les zijn met een voldaan gevoel wanneer de training er op zit. Momenteel hebben we deelnemers van 18 tot 75 jaar.

BBBB Buik Billen Benen Borst

BBBB is een zogenaamde ‘low impact’ fitnesstraining op muziek die vooral gericht is op het verhogen van de spanning in uw spieren. BBBB staat voor buik, billen en benen. Als belangrijkste doel heeft BBBB dan ook figuurcorrectie.

‘Low impact’ wil zeggen dat er voornamelijk met grondoefeningen gewerkt wordt en niet gesprongen wordt, waardoor uw gewrichten minder worden belast dan ‘high impact’ trainingen zoals bijvoorbeeld aerobics of hardlopen. Met gerichte oefeningen wordt de basisspanning in de spieren vergroot wat een positief effect heeft op uw houding en figuur.

Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden. Ongeacht uw niveau zal het altijd een pittige les zijn met een voldaan gevoel wanneer de training er op zit. Momenteel hebben we deelnemers van 18 tot 75 jaar.

Club Power / Pump Body

Club Power is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.

Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen.

Kick it

Kick-It is een groepsles waarbij gebruik wordt gemaakt van een KickBag. Deze wordt gevuld met water of zand. Op de KickBag worden verschillende boks- en traptechnieken aangeleerd met of zonder muziek. De bewegingen zijn een uitstekend middel om aan je conditie en spierdefinitie te werken, vet te verbranden en stress te ontladen.

Iedereen kan Kick-It volgen; of je nu getraind, ongetraind, jong of oud bent! Kick-It wordt “The Ultimate Workout” genoemd en dat is niet voor niets: je werkt aan je conditie en spierversteviging en je verbrandt ongelooflijk veel vet, zonder dat je het door hebt. Doe mee en merk hoe leuk het is!

Boks Fit / Cardio boksen

Tijdens de lessen van Cardio boksen worden diverse elementen van het boksen gecombineerd met fitness, om zo de algehele lichamelijke conditie en toning te verbeteren. We zullen je technieken uit het boksen aanleren, flink aan je conditie werken en je motiveren door te zetten!

Deze les is geschikt voor alle leeftijden en niveau’s. Je kunt namelijk zelf de intensiteit mee bepalen.

Virtueel Spinning

Spinning is de uitdagende groepsles om je conditie te verbeteren. Wanneer je eenmaal begonnen bent, ben je niet meer te stoppen! Bij spinning bepaal je zelf de weerstand van je fiets. Het maakt hierdoor niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent. Spinning doe je altijd op je eigen niveau! Daarnaast is het de calorieënkiller onder de groepslessen en een ware aanrader voor iedereen die zijn/haar conditie en uithoudingsvermogen wilt verbeteren.

Work out of the day (WOD)

Tijdens deze vrije small group lessen staan een aantal technieken centraal. U ontvangt een programma die per training anders is. In deze les combineren we diverse elementen van gewichtheffen, atletiek en turnen. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.
De WOD is een combinatie van verschillende oefeningen met een bepaald aantal herhalingen. Het gaat vooral om verschillende variaties tijdens het trainen en om de herhaling van de oefeningen. Door oefeningen af te wisselen en het aantal herhalingen aan te passen, kun je een training steeds intensiever maken.
Het gaat erom de oefeningen zo vaak mogelijk uit te voeren binnen een bepaalde tijd, of om het verbeteren van je eigen tijd.

Deze les is geschikt voor de gevorderde en fanatieke sporters.

Judo

Judo is de specialisatie van sportschool Boons. Judo is ideaal voor de ontwikkeling van opgroeiende kinderen. Er is een vanzelfsprekende discipline, er zijn duidelijke regels en men draagt verantwoordelijkheid voor elkaar.

Met judo bouwen kinderen zelfvertrouwen op en kunnen zich lekker uitleven. Onze judoleraar is Rijkserkend en werkzaam geweest als sport/creatief therapeut in het speciaal onderwijs. Hij geeft les aan kinderen met autisme en aan autisme verwante stoornissen, Gilles de la Tourette, ADHD enzovoort. Tevens is onze judoleraar diverse malen Nederlands kampioen en heeft hij meerdere malen deelgenomen aan Europese- en wereldkampioenschappen.

Is judo iets voor je zoon of dochter? Dan is hij / zij welkom om eens vrijblijvend aan een les deel te nemen. Bel wel even dat wij weten van je komst en u kunnen aangeven of er een wachtlijst is.

Senioren Fit / Senioren gym

Lichaamsbeweging is belangrijk. Beweging speelt een belangrijke rol in de strijd tegen artrose, osteoporose en hartklachten. Naarmate men ouder wordt, worden spieren en gewrichten stijf, waardoor men minder geneigd is te bewegen.

Het senioren Fit programma is een gevarieerd programma waarbij allerlei sportieve onderdelen aan bod komen. Het uithoudingsvermogen, de lenigheid , de kracht en de mentale fitheid worden getraind op een aangename manier. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af.

De activiteiten worden door de deelnemers in hun eigen tempo en op hun eigen manier uitgevoerd. De leeftijd van onze Senioren Fit sporters varieert tussen de 55 en 80 jaar. Tijdens deze les is er constant een fitnessinstructeur aanwezig.

Overzicht groepslessen