Jezelf verdedigen is soms lastiger dan je in eerste instantie denkt. Wat doe je als iemand je lastigvalt? Hoe reageer je als je wordt overvallen? Ren je hard weg of kom je juist voor jezelf op? In deze gevallen is het handig dat je weet hoe je moet handelen. Weet wat de beste manier van verdedigen is, maar leer ook wat je vooral niet moet doen.

Tijdens een zelfverdedigingscursus werken ervaren instructeurs aan de weerbaarheid van je kind. Ze behandelen diverse soorten bewegingen, vechtsport- en zelfverdedigingstechnieken. Op deze manier creëren ze meer eigenwaarde en zelfverzekerdheid van het kind. Na een zelfverdediging cursus weet je hoe om te gaan in bedreigende situaties en hoe  hier op gereageerd kan worden. Steeds meer sportscholen bieden zelfverdediging cursussen aan.

Zelfverdediging is ideaal voor de ontwikkeling van het kind. Werk aan je conditie, kracht, snelheid en zelfvertrouwen in een intensief lesuur. Voor kinderen is deze les goed voor hun zelfvertrouwen en kunnen zich helemaal uitleven. Zelfverdediging  betekent trainen in een vriendelijke, respectvolle
en open sfeer.

Ook voor zelfverdediging kunt u terecht bij Sportschool Boons. Wij hebben nog enkele plaatsen voor zaterdag 1 april. De cursus van in totaal 6 lessen en is voor de jeugd van 7 t/m 15 jaar. De kosten bedragen € 25,- voor de gehele cursus.

Wilt u één op één zelfverdediging? Dit kan bij personal training de kempen in Eersel. Kijk ook eens op www.personaltrainingdekempen.nl voor meer informatie.
Ook is een combinatie mogelijk van één op één personal training met 24/7 all-in onbeperkt sporten bij sportschool Boons mogelijk.