Bokszak training

Meer kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Een hogere vetverbranding, ontspanning in je lijf en rust in je hoofd. Meer zelfvertrouwen en een betere weerbaarheid. Met bokszak training sla je minstens acht vliegen in één klap.

Op een actieve, prettige manier werken aan je conditie en je zelfvertrouwen. Bokszak training is goed voor lichaam én geest. Je zult zien dat je conditie met sprongen vooruitgaat, terwijl opgehoopte stress, spanning en frustratie op een natuurlijke manier afvloeien. Je blaast stoom af en leeft je uit op de bokszak en dat allemaal met opzwepende muziek. Onze instructeurs motiveren, stimuleren en coachen en creëren de veilige setting waarbinnen je voluit kunt stoten en trappen zonder jezelf of een ander te blesseren.

De intensiteit van de bokszak training geeft je vetverbranding een boost, is goed voor spieren, zenuwstelsel en bloedsomloop en bevordert je kracht en uithoudingsvermogen. Kortom, bokszak training maakt je gezond, fit en sterk.

Deze les is geschikt voor dames en voor heren. Tijdens de eerste les kunt u gebruik maken van onze handschoenen zodat u de les een keer kunt ervaren. Wel dient u uiteindelijk voor eigen handschoenen te zorgen. Dit in verband met hygiëne.