Sportschool Boons onderscheidt zich duidelijk van de andere fitnessaanbieders in en om Eersel. Onbeperkt sporten 24/7 abonnement is inclusief: Fitness, groepslessen,7 dagen per week dag en nacht toegang, Small Group Training, begeleiding, douches, lockers en infraroodsauna.

TOEGANKELIJKHEID

Sportschool Boons maakt sport en beweging voor iedereen toegankelijk. Wij bieden gepaste mogelijkheden voor iedere soort sporter en voor iedere portemonnee. Met onze brede keuze aan abonnementsvormen en rittenkaarten maken wij fitness voor iedereen betaalbaar.

MEER RENDEMENT UIT UW ABONNEMENT

Bij ons kunt u als enige sportschool uit de Kempen 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht. Dit voor een lagere prijs dan sommige sportcentra vragen voor een eenmaal per week lidmaatschap.

GASTVRIJHEID EN SFEER

Gastvrijheid en sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Wij creëren voor iedereen een prettige sportomgeving. Ons team staat altijd voor u klaar. Zo kan iedereen zich bij Sportschool Boons op zijn gemak voelen.

AANBOD

Sportschool Boons biedt een uitgebreid sportaanbod. Zowel voor fitness als voor specifieke krachttraining bieden wij een compleet aanbod aan apparatuur.  Daarnaast zijn er voor iedere behoefte meerdere geschikte en leuke groepslessen.