Afslankprogramma

Het Slimbizz programma is een compleet concept met de 3 belangrijkste aspecten voeding, beweging en ontspanning om een gezonde leefstijl te creëren. Kamp je al lang met overgewicht, een slecht zelfbeeld of zit je niet lekker in je vel. Vind je het moeilijk om een eigen gezonde leefstijl te creëren of heeft u als doel spiermassa opbouwen of terug in shape komen na blessure leed?
Dan is het Slimbizz programma de oplossing!

Gemiddeld 1 kilo gewichtsverlies per week

Kiezen uit een groot scala van eenvoudig te bereiden voedingsrecepten voor het hele gezin. Deze gerechten zijn gezond, gevarieerd en bevatten veel keuze uit koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, gluten- en lactosevrije recepten. Deze gerechten zijn via je eigen website uit te printen via een boodschappenlijst voor een hele week.

Stel doelen & behaal je doelen!

Persoonlijke beweegschema’s gemaakt voor jou gestelde doelen. Een wekelijks weeg en meet moment met je persoonlijke coach. En het Slimbizz werkboek met extra opdrachten en tips voor thuis. Het is onze ervaring dat afhankelijk van het startgewicht een gewichtsverlies van 12 kg in 12 weken haalbaar is.

Bij interesse maken we eerst een persoonlijke afspraak. We demonstreren u het gehele programma zodat u precies weet wat het inhoud. Ook laten we u vast het ruime aanbod in gerechten zien. Samen kijken we naar uw doelstelling en de haalbaarheid hiervan.